terug naar overzicht

Bijna-nieuwe occasie Volkswagen Polo - myCar

04 mei 2015

De Volkswagen Polo is lange tijd het kleinste broertje van de Volkswagen familie geweest. Al Sinds 1975 is het één van de meest parkeervriendelijke auto’s die op de markt te vinden is. Door zijn compacte grootte vind je in elke mega stad wel een plaatsje. Met deze auto hoef je je niet langer zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

De Polo was oorspronkelijk bedoeld als goedkoper model van de Audi 50. Al snel werd duidelijk dat dit betaal- bare, maar even verfijnde model van Volkswagen, hier in polepositie lag en werd de productie van de Audi 50 gestaakt. Door het grote succes volgden nieuwe Volkswagen Polo modellen elkaar snel op: in 1981 de Polo 2, in 1994 de Polo 3 en in 2002 de Polo 4. De nieuwe Polo’s kregen een steeds hippere en meer hedendaagse uitvoering. Stilaan groeiden ze uit tot een van de beste wagens op de markt naar prijs en kwaliteit.

Deze nieuwe uitvoeringen bleken net als hun voorganger wederom een groot succes en binnen de kortste keren doken ze dan ook wereldwijd op in het straatbeeld.

De laatste nieuwe Volkswagen Polo is de 5. Toen deze in 2009 aan het grote publiek werd voorgesteld werd de Polo voor het eerst in zijn geschiedenis uitgeroepen tot Europese auto van het jaar. Dit model is beschikbaar in verschillende varianten, waarvan de voornaamsten:

 • VW Polo Trendline,

 • VW Polo Easyline,

 • VW Polo Comfortline

 • VW Polo Highline

  Daarnaast heb je nog de Blue Motion, Cross Polo, GTI, WRC, Goal en Sportline uitvoering. De Polo GTI is voor de snelheids fanaten het meest stoere en pittige model dat Volkswagen Polo te bieden heeft. Het is de snelste wagen in zijn segment en dat zal je na een ritje ermee snel merken!

  Wij hebben bij Mycar.be een mooie voorraad van Polo’s in stock. Uiteraard ook met de nodige bijkomende opties en leuke accessoires.

  Deze jonge tweedehands wagens die wij aanbieden zijn zo goed als altijd bijna-nieuwe occasie wagens. Ze zien er prachtig uit, bevinden zich in een perfecte staat en zijn bovendien super zuinig. Deze voertuigen wor- den verkocht aan zeer scherpe prijzen en zijn onmiddellijk leverbaar.

Al onze wagens worden aangeboden met een officiële Carpass en krijgen internationale garantie . Ook met een financiering voor de Volkswagen Polo of overname van je oude wagen kunnen we je steeds helpen.

Bekijk snel ons huidig aanbod van de Polo. Klik hier!

Meer weten over onze werkwijze? Of meer informatie nodig? Laat het ons weten!

Enkele specificaties van de Volkswagen Polo
 


Afmetingen:

 • Lengte: 397 cm

 • Breedte: 168 cm

 • Hoogte: 146 cm

 • Gewicht: 993 kg

  Gemiddeld verbruik: slechts 5,50 liter/100km!
 


  CO2-uitstoot: slechts 128 g/km
 


  Brandstof: Benzine / Diesel
   

Ook gecharmeerd door deze prachtigecompacte en bovendien zuinige stadswagen? Bekijk hieronder ons huidige aanbod van de Volkswagen Polo en maak gerust een afspraak om jouw favoriete wagen te komen ontdekken bij MyCar in Brugge, Genk, Ronse, Kontich of Gent.