terug naar overzicht

Nieuwe en occasie Fiat 500, betaalbare tweedehandswagens bij myCa

16 april 2015

De Fiat 500 is ongetwijfeld de meest charmante stadsauto van het moment! Bovendien is het een wagen met een mooie geschiedenis. Onmiddellijk nadat de eerste Fiat 500 in 1957 in Italië van de band reed was de auto al een gewild object en een ongezien succes. Door de jaren heen heeft dit autootje zijn charme en ronde vormen zeker niet verloren en is men erin geslaagd trouw te blijven aan het origineel ontwerp. En net door het grote succes van zijn oudere broertje besliste Fiat in 2007 om een nieuw, hedendaags model op de markt te brengen.

Ook dit keer bleek de Fiat 500 harten sneller te doen slaan en binnen de kortste keren doken ze dan ook wereldwijd op in het straatbeeld. En een succes was het want al in 2008 werd de nieuwe Fiat 500 uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Wat maakte deze auto bovendien nog leuker dan andere modellen of merken? Niet alleen het zuinige verbruikt, maar ook het feit dat Fiat 500 fans van over de hele wereld zelf suggesties en ideeën mochten geven voor het ontwerp, wat de wagen uiteraard nog gewilder maakte.

In het eerste jaar na de herintroductie van de Fiat 500 rolden er maar liefst 200.000 van deze charmante auto’s van de band! En in tegenstelling tot wat je vaak kan vermoeden bij kleine stadswagentjes hoef je je in je eigen Fiat 500 geen zorgen te maken over veiligheid. Dit nieuwe model haalde immers als eerste in haar klasse 5 sterren op de NCAP veiligheidstest.

Op dit moment zijn er 4 modellen van de Fiat 500 op de Belgische markt ((er bestaat ook nog een Fiat 500E, maar die is in ons land niet verkrijgbaar):

Fiat 500
Fiat 500C, ook wel de cabrio versie genoemd
Fiat 500L, ook wel de large versie genoemd
Fiat 500X, ook wel de crossover of SUV versie genoemd

Alle vier prachtige modellen van de Fiat 500, die we vaak bij MyCar.be in de aanbieding hebben. En uiteraard ook met de nodige bijkomende opties en leuke accessoires. De modellen die wij in aanbieding hebben zijn zo goed als altijd bijna- nieuwe occasie wagens die er niet alleen nog perfect uitzien, maar ook in perfecte staat verkeren. Daarom dat we al onze wagens aanbieden met officiële Carpass en we er zelfs een internationale garantie op geven. Maar ook met een financiering voor de Fiat 500 of overname van je oude wagen kunnen we je helpen.

Bekijk snel ons huidige aanbod van de Fiat 500. Klik hier!

Meer weten over onze werkwijze? Of meer informatie nodig? Laat het ons weten!  Enkele specificaties van de Fiat 500:

Afmetingen:

Lengte: 355 cm

Breedte: 163 cm

Hoogte: 149 cm

Gewicht: 905 kg

Gemiddeld verbruik: slechts 4,80 liter/100km! CO2-uitstoot: slechts 113 g/km
Brandstof: Benzine

Ook gecharmeerd door dit prachtig, praktisch en bovendien zuinig stadswagentje? Bekijk hieronder ons huidige aanbod van de Fiat 500 en maak gerust een afspraak om jouw favoriete wagen te komen ontdekken bij MyCar in Brugge, Genk, Ronse, Kontich of Gent.