Getuigenissen

 
 image

Celine , Brugge

Fijn zaken met u te doen! Vriendelijk personeel en een super straight to the point aanpak! Een echte aanrader mycar!
 image

Carl , Herent

Ik wou je nog bedanken voor uw snelle reactie op mijn vragen, uw zeer beleefde en correcte service en informatieverlening. Ook uw collega Thierry (daar in Brugge) en Luc (MyCar in Herent) hebben mij heel professioneel te woord gestaan . Stuur hen (maar ook uw chef) deze bedank-mail maar door : jullie verdienen waardering voor de goeie service die jullie verlenen.
 image

Jody , Bredene

Wij hebben samen een Mercedes A Klasse gekocht tegen een zeer scherpe prijs. Wagen was amper twee jaar maar leek nieuw. Mooi afgeleverd tot in de details. Zelfs nieuwe ruitenwissers. Goede en snelle service. Binnen de week was alles geklonken! Voor de volgende wagen komen we bij jullie!
 image

Jessie , Brugge

Zeer tevreden met de aankoop van mijn Volkswagen Beetle.
 image

Kurt , Blankenberge

Bedankt voor de leuke ontvangst en de goede en snelle service.
 image

Jeannine , Maldegem

Deze week weer langs geweest. En weer heel hartelijk ontvangen geweest. Ben op zoek naar een gepaste wagen en my car zal mij daarbij helpen. Waarvoor dank. Voor mij is. My car een aanrader . Grt
 image

Annemie , Torhout

Vorige week zaterdag een prachtige Fiat 124 Spider gekocht in filiaal Brugge. Heel vriendelijke en aangename ontvangst, testritje mogen maken, correcte afhandeling en perfecte opvolging. Zoals beloofd werden de sleutels van deze prachtige wagen op de afgesproken dag overhandigd ! Mycar Brugge ... een aanrader !!!
 image

Katia , Brugge

Ontvangen als een koning doe zo verder thierry en collega's
 image

Saskia , Sijsele

Ontzettend tevreden over de service die je krijgt van uitleg bij het binnenkomen, van de aankoop tot de levering. Met dank ook aan de Thierry, auto grote waarde, auto kleinere waarde, zijn enthousiasme en vriendelijkheid is top !! Bedankt en ik kan myCar aan iedereen aanbevelen. TOP!
 image

Fatiha , Deurne

Hallo Ik heb een Dacia Duster gekocht. Ben zeer tevreden. Auto stond in Brugge en werd overgebracht naar Kontich. Ook een zeer goede klantenservice met een zeer vriendelijk onthaal! binnen de week was alles geregeld en kon ik mijn wagen ophalen.

 image

Veronique , Niel

Ik heb me een Citroën C3 gekocht! Vanaf het eerste contact per mail tot het afleveren van de wagen...superservice! Mail gestuurd IVM mijn interesse op Pinksteren..zelfs toen een antwoord teruggekregen! Bij mijn vraag of ik de wagen eens kon bezichtigen en een proefrit maken direct gekeken wanneer het kon. Toen ik uiteindelijk de auto ging bezichtigen direct vriendelijk ontvangen door Thierry. Na een frisdrank en een kop koffie een proefrit met de wagen gedaan. Correcte afspraken en heel vlugge service. Een mooie toonzaal vol droomwagens.... Zelfs al was mijn verkoper ziek, hij kwam toch speciaal..mijn wagen werd op tijd afgeleverd met de nodige uitleg! Bedankt voor de super service en de snelle levering! Ik kan het iedereen aanraden! En wanneer mijn dochter oud genoeg is voor een wagentje zien jullie ons zeker terug!
 image

Krista , Oostende

We hebben de zaterdag geweest de zondag op de site gekeken een wagen gezien .die op de stockplaats stond .een mailtje gestuurd 2u later stond die klaar om te bekijken en verder nog uitleg gekregen over nieuwe wagens .niets was hun teveel .al hebben we dan de wagen in stock gekocht .alles in de puntjes in orde .iedereen keer iets om te drinken .een top service van hun medewerker thierry.doe zo voort
 image

Kim , Ronse

Dank u wel aan my car in Kontich voor de topservice en vriendelijk ontvangst voor en na de verkoop van de fiat 500X. Ik ben alvast in de wolken van mijn nieuwe wagen. En ik raad iedereen aan om zeker hier eens binnen te springen als ze een auto willen kopen. 

 image

Inge , Izegem

Super service! Heel vriendelijk ontvangen door Thierry! De zondag gaan kijkenen besteld de maandag al goedkeuring voor de bank en alles in gereedheid gebracht. Alles van A tot Z mooi uitgeleght van de aankoop tot de papieren en de uitleg bij aankoop hoe alles werkt in de auto! Ze namen echt hun tijd voor je en legden alles top op het punt uit! Zeker een aanrader. Ik ben alvast tevvreden met mijn Mini coopertje!
 image

Thijs , Tielt

Top sercice top verkoop ! Alles was gewoon tip top inorde ! Niks op aan te merken en zeer goed geholpen door Thierry #MyCarBrugge Bedankt voor alles.