terug naar Het myCar.be concept

Stap 2: myCar.be QUALITY CONTROL

Eens de wagen bij ons aangekomen wordt deze onderworpen aan een grondige inspectie en wordt de auto tot in de puntjes in orde gebracht. Zo wordt de wagen eerst en vooral mechanisch gecontroleerd op meer dan 200 essentiële punten.

De auto krijgt een volledig onderhoud, wordt klaargezet voor de technische keuring en wordt na de aankoop gekeurd. Vervolgens ondergaat het interieur een professionele dieptereiniging en wordt de carrosserie minutieus gecontroleerd door onze experts, gesimonniseerd en gereinigd met professionele producten zodat de wagen schittert als nieuw!

Wij beschikken over eigen ateliers, carrosserie, reinigingsdienst etc. zodat wij steeds zelf over de kwaliteit kunnen waken.

Indien er bepaalde slijtage-onderdelen dienen vervangen te worden, zoals remmen, banden, ruitenwissers, of andere, dan doen onze service-techniekers dat ook minutieus zodat uw voertuig zo goed als nieuw is. De wettelijke kit met oa de gevarendriehoek, verbandkistje en veiligheidsvestje wordt uiteraard ook gratis in de wagens voorzien.

Op die manier geven wij elke wagen ons myCar.be quality label mee, samen met een fiche over uw voertuig: myCar.be 100% transparant!